onsdag den 22. august 2012

- nu med mere fallos

Det forlyder på Saxos facebookside, at erotisk litteratur er den nye krimi. Amazon har solgt flere eksemplarer af den Twilight inspirerede (og irriterende) sadomasochistiske Fifty Shades of Grey end de har har det samlede antal Harry Potter bøger.

Det er tilsyneladende blevet offentligt acceptabelt, for ikke at sige forventeligt, åbent at fordybe sig i pornografisk materiale. Interessant.
Det kommer vel næppe som nogen overraskelse, at sex sælger - det plejede bare ikke at sælge bedre end Harry Potter.

Jeg har tænkt over det. Hvis jeg skal have en karriere inden for skønlitteratur (og ikke som bitter anmelder), tyder meget på, at jeg må gribe til de slibrige detaljer.
Derfor får I nu et sjældent indblik i den kreative proces, med dette eksklusive uddrag af min kommende bestseller, den bibelsk inspirerede

Jeg lærte ham at kende

"Og da var det, at Aaron, søn af Amram, belaerte den synd-baerende kvinde, uelsket af Herren, forkastet af folk, om hendes plads, og tog hende naadigt til hustru, skoent han allerede havde mange unge kvinder med god appetit under sit tag, og han forbandt sit koed med hendes.  I det oejeblik maerkede den faldne  mandens maegtige og overlegne magt, og det var saare godt.
Saaledes skete det, i de tider, hvor fårene var mange på hoejsletten, og druerne hang tunge som vaeddertestikler på traerne, at den syndige Rebecca fandt sin plads og Aaron, soen af Amram, med stor kraft, startede en linje af efterkommere, der ville blive velsignet lystne og goere ham stor aere."

.. USA vil elske det. Onwards.