onsdag den 25. juli 2012

Frygt og fitness

Rundt om i det yndige danske land findes steder, der ikke er en del af samfundet, men som en ekstra, udhungret parallel dimension snylter på vores fælles normer og forestillinger. Her søger man hen for at slippe hverdagen eller for at forbedre sig, for bedre at passe ind i den.
Den fremmedgørende heterotopi håner den forbipasserende, den uvelkomne, for det er kun de med medlemskab, der lukkes ind. De, der forlader disse steder er aldrig de samme, som dem der træder ind i dem. De er blevet mindre eller større, udmattede eller opladede, fugtige.
Om stederne samles typer. Store mænd i små shorts og med svulmende muskler, og stramme kvinder med bryster, der altid sidder perfekt og aldrig hopper nogle steder hen. Typerne dominerer, typerne ser hinanden an, typerne nedstirrer atyperne, der med det samme forandres og bliver mere typiske.
Det er farlige, magiske steder, hvor man kalder sukkerfrit vand for light og fløde for fanden.
Det er jordiske purgatorier fyldt med vogtende væsner og helvedesmaskiner.

On a different note - jeg har besluttet at starte til fitness.
Fitness World åbner et nyt center ved Nørrebros Runddel, og det er gratis at melde sig ind, hvis bare man gør det senest d. 6. august. 'Man får en smart sportstaske med og alt muligt.'
Jeg har aldrig i mit liv sat mine ben sådan et sted, og det bliver derfor ...interessant.